O nama

TVRTKA JE OSNOVANA 2017. GODINE

Tvrtka je osnovana 2017. godine te se do listopada 2020. godine bavila sudskim vještačenjem u graditeljstvu i procjenama nekretnina te financijskim nadzorom.
U listopadu 2020. godine tvrtka D.S. projekt d.o.o. za vještačenja i procjenu vrijednosti nekretnina mijenja naziv u AD CON d.o.o. za nadzor i savjetovanje u graditeljstvu.

Tvrtka mijenja i vlasničku strukturu te dosadašnju djelatnost proširuje na upravljanje projektima u graditeljstvu, nadzor nad izvođenjem radova, savjetodavne usluge u graditeljstvu za naručitelje i izvođače, rješavanje sporova kao članovi Vijeća za rješavanje sporova, arbitriranje u arbitražnim postupcima kao arbitri te zaštitom na radu u graditeljstvu. Od listopada 2020. tvrtka je povećala prihod za više od deset puta i pozicionirala se na domaćem konzultantskom tržištu. Ime AD CON d.o.o. dolazi od engleske riječi advice in construction što znači savjetovanje u graditeljstvu. Osnivač tvrtke je Damir Stipanov. Sjedište tvrtke je u Zadru, glavni ured je u Zagrebu, a tvrtka pruža usluge u svim regijama Republike Hrvatske.

VLASNIŠTVO

Vlasničku strukturu čine tri člana društva: Damir Stipanov, Matej Zupčić i Blaženka Špiljar.

Vodstvo tvrtke

Direktori / Osobe ovlaštene za zastupanje društva: Damir Stipanov i Matej Zupčić.

Struktura zaposlenika

Tvrtka trenutno broji deset zaposlenika, od toga devet visoke stručne spreme i jedan srednje stručne spreme.
Tim ljudi čine stručnjaci najjačeg osobnog profila u Hrvatskoj.